Αγάπη για το τένις! Πάθος για τη νίκη!

Η Wilson συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις 2018 που διεξάγεται στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών (15/06 – 24/06).

Σε περιμένουμε στο Περίπτερο της Wilson, για να εξερευνήσεις τη νέα συλλογή και να ενημερωθείς για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένδυση, υπόδηση και εξοπλισμό.

Παράλληλα μπορείς να κρατήσεις πρώτος τη νέα ακυκλοφόρητη ρακέτα Pro Staff RF97, να φωτογραφηθείς μαζί της και να γίνεις ο μεγάλος τυχερός που θα την κερδίσει!

Ακολούθησε τα βήματα:

1)      Βγάλε την πιο Fun φωτογραφία που μπορείς κρατώντας τη νέα Pro Staff RF97

2)      Κάνε upload στο Instagram με το hashtag #NewProStaff

3)      Διεκδίκησε τη ρακέτα Pro Staff RF97 και γίνε ο πρώτος που θα κυριαρχήσει στο τερέν!

Attention: Μην ξεχάσεις το προφίλ σου στο Instagram να είναι open/public

Ο νικητής που θα λάβει τα περισσότερα Likes θα ανακοινωθεί στη Facebook σελίδα @wilsontennis καθώς και στην ιστοσελίδα wilson-elsol.com.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

Συγχαρητήρια στον @kalte13 (Thanos Kalteziotis) για την νίκη του στον Instagram διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αθηνών τις ημέρες Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου 2018. Ο @kalte13 συγκέντρωσε 709 Likes μέχρι την λήξη του διαγωνισμού (Τετάρτη 27 Ιουνίου, 12:30 μ.μ.) και είναι ο μεγάλος τυχερός που θα κρατήσει πρώτος τη νέα ακυκλοφόρητη ρακέτα Pro Staff RF97.