Μία εξαιρετικά εύκαμπτη ρακέτα που δεν διακυβεύει τη σταθερότητα; Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσε να γίνει. Η νέα ρακέτα Clash το πέτυχε! Μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης ανάμεσα στον παίκτη και την ρακέτα, παρέχοντας απίστευτο έλεγχο σε κάθε χτύπημα. Με moto το #RacketRevolution η νέα Clash αποτελεί μία ρακέτα σκέτη επανάσταση που αλλάζει τα όσα ξέραμε για τις ρακέτες μέχρι σήμερα!

Τους μήνες που προηγήθηκαν, η Clash έκανε τη μυστηριώδη εμφάνισή της στο κοινό με έναν εντυπωσιακό «dazzle» σχεδιασμό σε λευκό με μαύρο που λειτούργησε ως ένα εξαιρετικό καμουφλάζ του πρωτότυπου σχεδίου. 

Το τελικό design των ρακετών Clash, φέρει το μινιμαλιστικό σχεδιασμό που εισήγαγε η Wilson και στα προηγούμενα μοντέλα της. Τα τρία χαρακτηριστικά χρώματα των μοντέλων Clash είναι το ματ μαύρο φινίρισμα του πλαισίου, οι γκρι τόνοι στα πλαϊνά σημεία της ρακέτας και στην κορυφή ένα μοντέρνο υπέρυθρο κόκκινο δημιουργώντας μία φωτεινή αίσθηση καθώς η ρακέτα κινείται στον αέρα. Δείτε την “μεταμόρφωση” της Clash από το πρωτότυπο σχέδιο στο τελικό, εντυπωσιακό design.

Ο σχεδιασμός της διήρκεσε τρία χρόνια και είναι η πρώτη συλλογή με ρακέτες που σχεδιάστηκαν για βολή με ελιγμό χωρίς να θυσιάζει στο ελάχιστο τη σταθερότητα ή την ισχύ. Η Wilson σχεδίασε τη συλλογή Clash για ένα ευρύ φάσμα παικτών που επιθυμούν μία ρακέτα που να σε διευκολύνει να παίξεις, παρέχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατές ταλαντεύσεις ενώ προσφέρουν απίστευτο έλεγχο βολών.

Ο σχεδιασμός της Clash βασίστηκε σε δύο καινοτόμες τεχνολογίες: η πρώτη είναι η τεχνολογία FreeFlex στο υλικό τους πλαισίου της ρακέτας, για μεγαλύτερο βαθμό ελαστικότητας τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Η τεχνολογία StableSmart από την άλλη, παρέχει σταθερότητα και ισχύ σε αυτό το εύκαμπτο πλαίσιο, συμπληρώνοντας την τεχνολογία FreeFlex. Η συνδυαστική επίδραση και των δύο, δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ελέγξει με ακρίβεια την κατεύθυνση και το βάθος της βολής, δίνοντάς του μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε κάθε χτύπημα!

Η επαναστατική τεχνολογία Freeflex καθιστά την Clash, την πρώτη ρακέτα στον κόσμο ειδικά σχεδιασμένη για απόλυτη ευλυγισία. Τόσο τα κλασικά οριζόντια χτυπήματα όσο και τα μοντέρνα, κάθετα χτυπήματα ενισχύονται ακόμη περισσότερο χάρη στο Carbon mapping υλικό του πλαισίου το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να χτυπούν στο μέγιστο βαθμό έχοντας αυτοπεποίθηση και απόλυτο έλεγχο βολών.

Μοναδική γεωμετρία πλαισίου, σχεδιασμένη με ψηφιακή προσομοίωση με σκοπό να παρέχει την καλύτερη δυνατή σταθερότητα και δύναμη στην κατηγορία.

Με το σχεδιασμό της Clash, η Wilson επιδίωξε να αλλάξει τα δεδομένα στο πως μία ρακέτα μπορεί να κινηθεί, να «αισθανθεί», να αντιδράσει στην κρούση της μπάλας και φυσικά πως μπορεί να νιώσει ο παίκτης κρατώντας στο χέρι του μία τέτοια ρακέτα. Ο έλεγχος και η εμπιστοσύνη είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που οι παίκτες αποζητούν από μία ρακέτα. Η νέα Clash παρέχει και τα δύο.

Η Clash διαθέτει την ευκαμψία του ξύλου που συνδυάζεται με τη σταθερότητα των ινών άνθρακα (carbon fiber). Ο δείκτης ακαμψίας (Stifness Index SI) με βαθμό 11.2 μαζί την βαθμολογία στον πίνακα σταθερότητας 3.9 είναι ένας συνδυασμός που δεν έχει υπάρξει σε καμία ρακέτα του σήμερα.

Η Clash προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, σε τέτοιο βαθμό που οι προδιαγραφές καθίστανται δευτερεύουσες. Ο μόνος τρόπος να κατανοήσουμε πραγματικά την ανωτερότητα της Clash είναι να την δοκιμάσουμε στην πράξη!

Η νέα συλλογή Wilson Clash περιλαμβάνει τα μοντέλα Clash 100 και Clash 100 Tour και θα είναι διαθέσιμη από 15 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.

CLASH 100
CLASH 100 TOUR