Το Σάββατο 6 & την Κυριακή 7 Ιουλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα Ιωάννινα το «3×3 FIBA Endorsed Hall Of Brands Tournament Vol 1». Η πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων δίπλα στη λίμνη, μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό σκηνικό προσκαλώντας όλους τους λάτρεις του αθλήματος να αγωνιστούν με την ομάδα τους.

Η Wilson έδωσε το παρόν με την επίσημη 3Χ3 FIBA μπάλα ανεβάζοντας τον παλμό του παιχνιδιού στο maximum! H 3Χ3 FIBA μπάλα με τεχνολογία wave triple threat παρείχε στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονταν για να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο ενώ η τεράστια Wilson 3×3 ball σε καίριο σημείο του μπασκετικού παρκέ έκλεψε τα βλέμματα!

 

πηγή φωτογραφίας: www.sport-fm.gr

Εβδομήντα περίπου ομάδες αγωνίστηκαν με την μπάλα της Wilson, προσφέροντας πλούσιο θέαμα ενώ ο χώρος παρέμεινε ασφυκτικά γεμάτος μέχρι την λήξη του τελικού και την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και η συμμετοχή στο τουρνουά αρκετών αστέρων του παρελθόντος όπως οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Καλαϊτζής, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Αλεξέι Ζεβροσένκο και πολλοί άλλοι.

πηγή φωτογραφιών: www.sport-fm.gr

πηγή video: Hall of Brands