Η Wilson παρουσιάζει τη νέα εντυπωσιακή συλλογή Camo Edition που περιλαμβάνει ρακέτες υψηλής απόδοσης και αξεσουάρ τένις.
Εμπνευσμένη από τις πιο ζωντανές και πολυσύχναστες πόλεις του κόσμου, η νέα συλλογή προωθεί ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα τολμηρό street style look. Η Camo Edition αποτελεί μία σύγχρονη, διαφορετική και διασκεδαστική ματιά του αθλητικού look που επιτρέπει στους αθλητές να ξεχωρίσουν τόσο μέσα όσο και έξω από το τερέν.

Στο επίκεντρο της συλλογής βρίσκονται οι ρακέτες τένις υψηλής απόδοσης: Blade, Burn, Ultra και Pro Staff καθεμία από τις οποίες διαθέτει το χαρακτηριστικό design παραλλαγής. Κάθε ρακέτα συνδέεται με την αντίστοιχη κατηγορία μοντέλων μέσω των χαρακτηριστικών χρωμάτων όπως: το μπλε του σχιστόλιθου για την Ultra, το λαδί για την Blade, το χρώμα της άμμου και το πορτοκαλί για την Burn, το ανθρακί για την Pro Staff. 

Η συλλογή Camo Εdition περιλαμβάνει πέντε μοντέλα ρακετών: την Ultra 100L, την Blade 98L (16×19), την Blade 98L 26 Camo, την Burn 100LS Camo και την Pro Staff 97L Countervail® (CV) Camo. Η τεχνολογία υλικού Countervail μεγιστοποιεί την ενέργεια ενός παίκτη ενώ παράλληλα μειώνει την κόπωση και τον χρόνο αποκατάστασης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται αποκλειστικά στις ρακέτες Wilson.

Η Camo Edition συλλογή περιλαμβάνει επίσης ένδυση, υπόδηση για άνδρες, γυναίκες καθώς και τσάντες & σακίδια τένις:

Το τενιστικό παπούτσι KAOS 2.0 SFT με τον μοντέρνο full bootie σχεδιασμό σε ανθρακί camo απόχρωση, είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Skinguard ™ παρέχοντας μεγαλύτερη αντοχή και ανώτερη στήριξη του ποδιού κατά τη διάρκεια της ώθησης και των γρήγορων πλευρικών κινήσεων.

Η νέα τσάντα Camo Super Tour και το σακίδιο Vancouver Camo διαθέτουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης για τη μεταφορά ρακετών καθώς και επιπρόσθετες θήκες για το προσωπικά αντικείμενα. Η τσάντα Super Tour μπορεί να χωρέσει έως και 15 ρακέτες τένις ενώ αντίστοιχα το σακίδιο Vancouver έως και 2 ρακέτες

Τα προϊόντα ένδυσης ολοκληρώνουν τη συλλογή Camo Edition. Για τους άνδρες και τις γυναίκες, η συλλογή προσφέρει βαμβακερές μπλούζες με το λογότυπο της Wilson στις αποχρώσεις παραλλαγής μπλε , λαδί και κόκκινο. Για τους άνδρες, η συλλογή διαθέτει επίσης το σορτς Rush 9-inch, διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα.

ULTRA 100L
BLADE 98L (16x19)
BURN 100S CV
BURN 100LS
PRO STAFF 97L CV

Τα εντυπωσιακά προϊόντα της σειράς «Camo Edition» θα τα βρείτε διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Δείτε όλα τα «Camo Edition» προϊόντα εδώ