Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.

Η Wilson, πρεσβεύοντας το αθλητικό ιδεώδες και την αγάπη για το άθλημα, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό τον θεσμό συμμετέχοντας ως μεγάλος χορηγός. Η κορυφαία εταιρεία τένις είχε έντονη παρουσία στο Πρωτάθλημα με branded net posts να κοσμούν τα γήπεδα των αγώνων, ενώ τα Wilson ball boys ντυμένα στα χαρακτηριστικά χρώματα κόκκινο-λευκό βοηθούσαν τους παίκτες με τις μπάλες.

Στο πιο κεντρικό σημείο των εγκαταστάσεων, στήθηκε το εντυπωσιακό περίπτερο της Wilson όπου το κοινό μπορούσε να ενημερωθεί για όλα τα τελευταία προϊόντα σε ένδυση, υπόδηση και εξοπλισμό ενώ είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει στον πιο fun διαγωνισμό φωτογραφίας κερδίζοντας τη νέα ακυκλοφόρητη ρακέτα του κορυφαίου τενίστα Roger FedererProStaff RF97”. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και το κοινό διασκέδασε βγάζοντας τις πιο ευφάνταστες φωτογραφίες με φόντο ένα φωτορεαλιστικό γήπεδο τένις!

Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε αγώνες μονού και διπλού με αποκορύφωμα τους τελικούς της Κυριακής 24/06 που χαρακτηρίζονταν από το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Οι αθλητές της Wilson έδωσαν ένα ηχηρό παρών στο Πρωτάθλημα με την Άννα Αρκαδιανού να καταλαμβάνει την 2η θέση στα μονά γυναικών, τον Λευτέρη Θεοδώρου να κατακτά την 1η θέση στα διπλά ανδρών, τους Ηλία Γιαννακάκη και Στέλιο Περδικογιάννη να βρίσκονται στην 2η θέση στα διπλά ανδρών ενώ ο Τάσος Παυλής κατέλαβε την 3η θέση στα μονά ανδρών. Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης ο περσινός νικητής στα μονά Γιάννης Στεργίου (αγωνίστηκε μόνο στα διπλά), η περσινή νικήτρια Εμμανουέλα Αντωνάκη, ο Σταμάτης Καπίρης, ο Αλέξανδρος Σκορίλας και πολλοί άλλοι.

Η συνολική παρουσία της Wilson ήταν ιδιαίτερα αισθητή κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος τόσο σε προϊοντικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο με τις κορυφαίες επιδόσεις των παικτών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους φίλους του αθλήματος κλείνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την αγωνιστική χρονιά σε εγχώριο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρωτάθλημα διέθετε τηλεοπτική κάλυψη.

Team Wilson

*από αριστερά προς τα δεξιά: Άννα Αρκαδιανού, Λευτέρης Θεοδώρου, Σταμάτης Καπίρης, Γιάννης Στεργίου, Ηλίας Γιαννακάκης, Στέλιος Περδικογιάννης