Η νέα LXN Smart είναι παγκοσμίως, η πρώτη υψηλών επιδόσεων χορδή, με χαρακτηριστικά που προσαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τη δύναμη ταλάντευσης ή βολής του παίχτη. Η LXN Smart, αναγνωρίζει γρήγορα την ταχύτητα ταλάντωσης ενός παίκτη και στη συνέχεια προσαρμόζεται για να παρέχει  ευελιξία στις touch shots και μεγαλύτερη ακαμψία στις βολές ισχύος.

Το μυστικό  σε αυτή τη διαισθητική χορδή βρίσκεται σε τρεις ίνες μέσα στο πολυμερές υλικό, οι οποίες σκληραίνουν στις υψηλές ταχύτητες ταλάντευσης για μεγαλύτερο έλεγχο και μαλακώνουν στις χαμηλές ταχύτητες για μεγαλύτερη επαφή και αίσθηση.

Η Luxilon ανέπτυξε τη νέα σειρά LXN Smart ως απάντηση στην αυξανόμενη τάση των παικτών για πιο χαλαρό πλέξιμο στις ρακέτες τους. Οι ειδικοί προϊόντων της Luxilon συστήνουν στους παίκτες τη χορδή LXN Smart στα 18 κιλά +/- 2 kg για καλύτερα αποτελέσματα.


Η χορδή LXN Smart σου δίνει παραπάνω αίσθηση, έλεγχο και δύναμη. Είναι μία έξυπνη χορδή που προσαρμόζεται στον τρόπο παιχνιδιού του κάθε παίκτη. Βασίζεται στο γεγονός ότι ένα σκληρό χτύπημα θα δώσει σταδιακά λιγότερη επιμήκυνση καθώς και ότι ένα απαλό χτύπημα θα δώσει σταδιακά περισσότερη επιμήκυνση. Η LXN Smart παρέχει τη βέλτιστη απόδοση ακόμη και σε χαμηλότερη ένταση.

Η Luxilon Industries είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής χορδών υψηλών επιδόσεων και αποτελέι τη # 1 μάρκα στα τουρνουά WTA και ATP. Η Wilson είναι ο αποκλειστικός παγκόσμιος διανομέας προϊόντων Luxilon.

Τις χορδές LXN Smart θα τις βρείτε διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα.

LXN SMART STRING - REEL
LXN SMART STRING - SET