Η Wilson, ο ηγέτης στην καινοτομία και το σχεδιασμό ρακετών υψηλής απόδοσης και εξοπλισμού τένις, παρουσιάζει τη νέα συλλογή ρακετών Bold Edition. Μία συλλογή που σχεδιάστηκε ειδικά για τον αθλητή τένις που θέλει να εντυπωσιάσει τόσο με την υψηλή απόδοση της ρακέτας του όσο και με το design αυτής. Η Bold Edition αποτελεί λοιπόν μία μοντέρνα & τολμηρή αισθητικά έκδοση των κατηγοριών Pro Staff 97L, Blade 98S, Ultra 100L & Ultra26.


Η Bold Edition Super Tour Racket τσάντα και το Bold Edition Super Tour Backpack συμπληρώνουν τη γκάμα των ρακετών δημιουργώντας μία εντυπωσιακή συλλογή που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα επιτρέποντας στους αθλητές να ξεχωρίσουν τόσο μέσα όσο και έξω από το τερέν.

ULTRA 100L BOLD EDITION

Η Ultra 100L Bold Edition καταγράφει το έντονο ύφος και το επαναστατικό πνεύμα, ενσωματώνοντας την ισχύ και την ευελιξία σε ένα ελαφρύτερο πλαίσιο. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η εύκολη ταλάντωση και οι επιπλέον ελιγμοί που συμβαδίζουν με την εκρηκτική δύναμή της. Επαναπροσδιορίστε το παιχνίδι σας με αυτό το τολμηρό μοτίβο που ηλεκτρίζει το γήπεδο.

ULTRA 26 BOLD EDITION

Η Ultra 26 Bold Edition, μέσα από το ασπρόμαυρο εκθαμβωτικό μοτίβο της, κάνει μια εντυπωσιακή δήλωση, επαναπροσδιορίζοντας την ισχύ και την ευελιξία για νέους παίχτες που θέλουν να πάνε το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο. Χάρη στις ολοκαίνουργιες τεχνολογίες ενέργειας, δημιουργούν χτυπήματα που χτίζουν εμπιστοσύνη και συντρίβουν τους αντιπάλους.

PRO STAFF 97L BOLD EDITION

Γνωστή για την εκπληκτική εμφάνιση της, η Pro Staff 97L Bold Edition διαθέτει ένα ελαφρύτερο, πιο ισχυρό πλαίσιο για παίκτες που αναζητούν ευκολότερες εναλλαγές στο παιχνίδι. Χαρακτηρισμένη ως μία εξαιρετικά ευέλικτη ρακέτα, η Pro Staff 97L προσφέρει την κλασική αφή και αίσθηση αυτής της εικονικής κατηγορίας για ανώτερη απόδοση.

BLADE 98S BOLD EDITION

Παρουσιάζοντας ένα μοναδικό, εκθαμβωτικό μοτίβο, η Blade 98S Bold Edition προσφέρει περιστροφή, έλεγχο και αντοχή για μοντέρνο, επιθετικό παιχνίδι. Εκπροσωπώντας τον αθλητισμό, τη νεανική κουλτούρα και την καινοτομία των επιδόσεων, αυτή η ρακέτα μαγνητίζει τα βλέμματα στο γήπεδο και αποδίδει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

BURN 100 LS BOLD EDITION (280 GR)

Η νέα Wilson Burn 100LS Bold συστήνεται με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί logo της. Χάρη στο ανοιχτό σχέδιο των χορδών και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Spin Effect, η ρακέτα αυτή μετατρέπεται σε μια πραγματική μηχανή περιστροφής. Το μοντέλο προορίζεται για αρχάριους έως μεσαίου επιπέδου παίχτες ή juniors που ψάχνουν για επιπλέον περιστροφή, ελιγμούς, έλεγχο, δύναμη και ελαφρύ σκελετό.

SUPER TOUR 2 COMPARTMENT LARGE TENNIS BAG – BOLD EDITION

Go Big and go Bold με το Super Tour 2 Compartment Large Bold Edition, μια τσάντα φτιαγμένη από λεπτό ύφασμα πολυέστερ που απεικονίζει τη μοναδική ασπρόμαυρη εκτύπωση των νέων ρακετών Bold της Wilson. Αποθηκεύοντας έως και 9 ρακέτες και με άφθονο χώρο για ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ, αυτή η τσάντα έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα στους παίκτες και όχι μόνο ένα φανταχτερό σχέδιο. Η τσάντα περιλαμβάνει επίσης επένδυση Thermoguard στο εξωτερικό κυρίως κομμάτι της, για την προστασία του εξοπλισμού από υπερβολική ζέστη.

SUPER TOUR BACKPACK- BOLD EDITION

Το Super Tour Backpack Bold Edition, ένα σακίδιο φτιαγμένο από λεπτό ύφασμα πολυεστέρα που απεικονίζει τη μοναδική ασπρόμαυρη εκτύπωση των νέων ρακετών Bold της Wilson. Διαθέτει χώρο για 2 ρακέτες με δυνατότητα κλειδώματος, επένδυση Thermoguard για να κρατά δροσερά τα προϊόντα τις ζεστές ημέρες, αποθηκευτικό χώρο για τα παπούτσια και επιπρόσθετο χώρο για αποθήκευση laptop. Το νέο σακίδιο της Wilson, απευθύνεται σε παίχτες που θέλουν το κάτι παραπάνω και όχι μόνο ένα μοντέρνο σχέδιο.

Τη νέα συλλογή ρακετών υψηλής απόδοσης & αξεσουάρ Bold Edition θα τη βρείτε διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

ULTRA 100L
ULTRA 26
PRO STAFF 97L
BLADE 98S
BURN 100LS
WR8001501001_Super_Tour_2_Comp_L_Bold_BK_WH_Front
SUPER TOUR 2 COMPARTMENT LARGE TENNIS BAG
WR8001601001_Super_Tour_Backpack_Bold_BK_WH_Front
SUPER TOUR BACKPACK