Σε ρυθμούς 3x3 FIBA Tournament η Wilson

Μόλις ολοκληρώθηκε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ στην καρδιά της Αθήνας! Για 4η συνεχόμενη χρονιά η πλατεία Συντάγματος ένιωσε τον παλμό του μπάσκετ με το πολύ επιτυχημένο 3×3 FIBA Basketball Tournament, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ξεσηκώνοντας το πλήθος. 

Η Wilson δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια διοργάνωση, στηρίζοντας τους φίλους του μπάσκετ σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Το γνώριμο σκηνικό της πλατείας Συντάγματος μετατράπηκε σε ένα μπασκετικό «παρκέ» με δύο official courts. Αθλητές όλων των ηλικιών, αγωνίστηκαν σε οκτάλεπτα 3×3 ματς από το πρωί μέχρι τις 20:30. Όλα τα ματς πραγματοποιήθηκαν με την επίσημη 3Χ3 FIBA μπάλα η οποία παρείχε στους παίκτες την ώθηση που χρειάστηκαν για να διεκδικήσουν το κύπελο! Εκατόν έξι ομάδες και πάνω από τετρακόσιοι αθλητές έπαιξαν με την ψυχή τους χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού στο ενθουσιώδες κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος δυστυχώς έμειναν εκτός τουρνουά επιπλέον 40 ομάδες που είχαν δηλώσει συμμετοχή. 

Από το κεντρικό court με φόντο τη Βουλή ξεπρόβαλλε, η εντυπωσιακή τεράστια Wilson 3×3 ball μποστά από την οποία, πραγματοποιήθηκε ο ποιο fun διαγωνισμός φωτογραφίας με δώρα την official 3Χ3 FIBA μπάλα! Συμμετέχοντες και απλοί περαστικοί κλήθηκαν να αναδείξουν την ευρηματικότητά τους βγάζοντας την πιο fun φωτογραφία της στιγμής. Παιχνίδια με τη μπάλα, αστείες πόζες και ακροβατικά ήταν μερικά από τα εμπνευσμένα concept!

Παράλληλα την Κυριακή το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε από τη Wilson διαγωνισμός βολών και τριπόντων όπου μικροί και μεγάλοι εντυπωσίασαν με τις τεχνικές των shoot τους! Φυσικά οι νικητές με τα περισσότερα καλάθια έφυγαν μαζί με μία μπάλα Wilson.

Εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ κατέκλυσαν το χώρο, απόλαυσαν πλούσιο μπασκετικό θέαμα και ακόμη και εκείνοι που δεν κατάφεραν να αγωνιστούν  σε μία ομάδα μπόρεσαν να κρατήσουν την 3Χ3 FIBA μπάλα έστω για λίγο, συμμετέχοντας σε κάποιον από τους διαγωνισμούς. Το διήμερο του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακές συμμετοχές, ασταμάτητο μπάσκετ  και φυσικά αμέτρητα καλάθια!