Μην χάσεις την super ΠΡΟΣΦΟΡΑ της Wilson!

Αγόρασε την αγαπημένη σου ρακέτα Clash και σου κάνουμε ΔΩΡΟ μία χορδή Luxilon ή Wilson της επιλογής σου, αξίας έως 30

Η προσφορά αφορά τα μοντέλα: Clash 100/Clash Tour 100/Clash 98/Clash 100L και ισχύει σε επιλεγμένα καταστήματα

CLASH 100 TENNIS RACKET
CLASH 100 TOUR
CLASH 98
CLASH 100L

Λίγα Λόγια για την Clash:

Ο σχεδιασμός της Clash διήρκεσε τρία χρόνια, με αποτέλεσμα να αποτελεί την πρώτη συλλογή από ρακέτες που σχεδιάστηκαν με στόχο να επιτρέψουν στον παίκτη να ελίσσεται χωρίς δισταγμούς και χωρίς να θυσιάζει στο ελάχιστο τη σταθερότητα ή την ισχύ. Η Wilson σχεδίασε την Clash, για ένα ευρύ φάσμα παικτών που επιθυμούν μία ρακέτα που να διευκολύνει τις κινήσεις στο παιχνίδι.

Η κατηγορία Clash, επιδίωξε να αλλάξει τα δεδομένα στο πως μία ρακέτα μπορεί να κινηθεί, να «αισθανθεί», να αντιδράσει στην κρούση της μπάλας και φυσικά πως μπορεί να νιώσει ο παίκτης κρατώντας στο χέρι του μία τέτοια ρακέτα. Ο έλεγχος και η εμπιστοσύνη είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που οι παίκτες αποζητούν από μία ρακέτα. Η νέα Clash παρέχει και τα δύο.

Η επαναστατική τεχνολογία Freeflex καθιστά την Clash, την πρώτη ρακέτα στον κόσμο ειδικά σχεδιασμένη για απόλυτη ευλυγισία. Τόσο τα κλασικά οριζόντια χτυπήματα όσο και τα μοντέρνα, κάθετα χτυπήματα ενισχύονται ακόμη περισσότερο χάρη στο carbon mapping υλικό του πλαισίου, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να χτυπούν στο μέγιστο βαθμό έχοντας αυτοπεποίθηση και απόλυτο έλεγχο βολών.

Μοναδική γεωμετρία πλαισίου, σχεδιασμένη με ψηφιακή προσομοίωση με σκοπό να παρέχει την καλύτερη δυνατή σταθερότητα και δύναμη στην κατηγορία.

Play Video