Η Wilson συμμετέχει ως μεγάλος υποστηρικτής στο διήμερο γνωριμίας του Be Live Family Sports Club στα Χανιά (10-11/11).

Σε περιμένουμε στο Περίπτερο της Wilson, για να εξερευνήσεις τη νέα συλλογή και να ενημερωθείς για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένδυση, υπόδηση και εξοπλισμό.

Παράλληλα μπορείς να συμμετέχεις στον πιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Instagram διαγωνισμό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1) Βγάλε την πιο Fun φωτογραφία που μπορείς κρατώντας τις Jumbo ρακέτες της Wilson
2) Κάνε upload στο Instagram με το hashtag #WilsonJumboRacket
3) Διεκδίκησε μία ρακέτα της επιλογής σου

Attention: Μην ξεχάσεις το προφίλ σου στο Instagram να είναι open/public.

Ο νικητής που θα λάβει τα περισσότερα Likes θα ανακοινωθεί στη Facebook σελίδα @wilsontennis καθώς και στην ιστοσελίδα wilson-elsol.com.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

Συγχαρητήρια στον @vasilis.mountakis για τη νίκη του στον Instagram διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Be Live Family Sports Club στα Χανιά το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Ο @vasilis.mountakis συγκέντρωσε 548 Likes μέχρι την λήξη του διαγωνισμού (Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, 18:00 μ.μ.) και είναι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει μία ρακέτα της επιλογής του!

Εάν είστε λάτρης του τένις, μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι όταν μάθετε ότι υπάρχουν δωρεάν διαδικτυακοί κουλοχέρηδες εμπνευσμένοι από το τένις που διατίθενται για παιχνίδι στα καζίνο. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι μόνο ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε την ώρα σας, αλλά προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσετε πραγματικά χρήματα. Επιπλέον, με τον πρόσθετο ενθουσιασμό του θέματος του τένις, μπορεί να εμπλακείτε ακόμη περισσότερο με το παιχνίδι.

Αυτοί οι δωρεάν διαδικτυακοί κουλοχέρηδες σάς δίνουν επίσης την ευκαιρία να εξασκήσετε τη στρατηγική και τις δεξιότητές σας χωρίς να ρισκάρετε τα δικά σας χρήματα. Είτε λοιπόν είστε λάτρης του τένις είτε απλά αναζητάτε μια νέα μορφή ψυχαγωγίας, αξίζει να δείτε τους δωρεάν διαδικτυακούς κουλοχέρηδες εμπνευσμένους από το τένις – https://slotogate.com/slot/free/.