Η Blade ρακέτα τένις, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 και αποτελεί μία κλασική επιλογή για τους λάτρεις του αθλήματος. Οι αθλητές που παίζουν με Blade λατρεύουν τον τρόπο με τον οποίο η ρακέτα «αισθάνεται» τις κινήσεις του παίκτη. Αυτό το ατού μετέτρεψε την Blade στην #1 κατηγορία ρακετών απόδοσης της Wilson. Έτσι λοιπόν, όταν η ομάδα έρευνας και σχεδιασμού της Wilson ξεκίνησε τον σχεδιασμό της 7ης έκδοσης της Blade, ήξεραν ότι οποιαδήποτε αλλαγή θα βρισκόταν στο μικροσκόπιο των οπαδών της κατηγορίας.


Έχοντας ως βάση τα σχόλια και τις αντιδράσεις των παικτών σε συνδυασμό με τη γνώση που αποκτήθηκε από πλευράς μηχανικής στον σχεδιασμό της ρακέτας Clash, η ομάδα έρευνας και σχεδιασμού της Wilson, επιδίωξε να βελτιώσει στη νέα ρακέτα Blade αυτό που αγαπούν οι παίκτες σε αυτή: την ασύγκριτη αίσθηση που προσφέρει. Το αποτέλεσμα ήταν μία ρακέτα Blade καλύτερη από οποιοδήποτε άλλη είχαν δημιουργήσει προηγουμένως!

Περισσότερος έλεγχος, περιστροφή και ισχύς

Το κλειδί της επιτυχίας της νέας ρακέτας Blade v7 είναι η τεχνολογία FeelFlex™ για μεγαλύτερη σύνδεση του παίκτη με την μπάλα όπως ποτέ ξανά! Με την προσθήκη του carbon mapping που έχει τοποθετηθεί στρατηγικά σε όλο το πλαίσιο, η τεχνολογία FeelFlex αυξάνει την ελαστικότητα του πλαισίου και τη σταθερότητα, παρέχοντας μία έντονη αίσθηση υπεροχής! Εάν προσθέσουμε στα παραπάνω και τη μειωμένη απόκλιση των προδιαγραφών εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη συνοχή πλαισίου συν το νέο προηγμένο Top Grip Taper για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο χέρι, είναι αδιαμφισβήτητο ότι η νέα αυτή ρακέτα παρέχει σημαντική προστιθέμενη αξία στο τερέν για όλους τους φίλους της κατηγορίας Blade.

Στην πραγματικότητα, η νέα Blade παρέχει 20% περισσότερη οριζόντια ευελιξία για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, 12% περισσότερη κάθετη ευελιξία για μεγαλύτερη περιστροφή και 11,4% περισσότερη σταθερότητα για μεγαλύτερη ισχύ. Όλα τα παραπάνω διατηρώντας παράλληλα την χαρακτηριστική αίσθηση υπεροχής που προσφέρει μέχρι και σήμερα η ρακέτα Blade.

Σχεδιασμένη για τον «επιθετικό» παίκτη

Σχεδιασμένη για το σύγχρονο επιθετικό παιχνίδι, η Blade αποτελεί την κορυφαία κατηγορία χάρη στην επιβλητική αίσθηση που παρέχει. Το λεπτότερο beam παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο και αίσθηση της μπάλας, εμπνέοντας τους επιθετικούς παίκτες να επιτεθούν στα σημεία αντίστασης και ελέγχου. Εξοπλισμένη με μία ποικιλία μοτίβων χορδών, μεγέθη κεφαλής και swing, αυτή η ευπροσάρμοστη κατηγορία διαθέτει ένο επιβλητικό σχεδιασμό ιδανικό για τους next generation παίκτες που διαθέτουν ένα σκληρό χτύπημα.

Η Blade v7 διαθέτει τον μινιμαλιστικό DNA σχεδιασμό της Wilson που παρουσιάστηκε στα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας διαθέτοντας ένα έντονο και τολμηρό τρισδιάστατο χρωματισμό. Το ματ μαύρο φινίρισμα κάθε πλαισίου διαθέτει γκρι τόνους στο δεξί και αριστερό πλαϊνό μέρος. Ενώ η κεφαλή της ρακέτας σε έντονο lime πράσινο παρέχει μεγαλύτερη φωτεινότητα από την προηγούμενη έκδοση για καλύτερο έλεγχο. Πιο συγκεκριμένα, το έντονο στοιχείο χρώματος στην κορυφή, όταν η ρακέτα μετακινείται στον αέρα δημιουργεί μία ψευδαίσθηση κινούμενου χρώματος προσδίδοντας μία αίσθηση κίνησης.

Μοντέλα Blade

Η ολοκαίνουργια Blade v7 διαθέτει κυκλοφορεί στα ακόλουθα μοντέλα:
• Blade 98 (16×19)
• Blade 98 (18×20)
• Blade 98S
• Blade 100L
• Blade 100UL
• Blade 104
• Blade SW104 Autograph Countervail
• Blade 101L
• Blade 26
• Blade 25

Το moto της νέας Blade v7 είναι το «Be Greater than…» και μας προκαλεί να ξεπερνάμε τα όριά μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Πρεσβευτές αυτής της φιλοσοφίας και της νέας ρακέτας είναι οι Πρωταθλητές και ambassadors της Wilson όπως η Serena Williams, η Simona Halep, ο David Goffin, ο Milos Raonic, ο Alex de Minaur και ανάμεσά τους και ο έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τα νέα μοντέλα Blade θα τα βρείτε διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.