Η Wilson, η κορυφαία εταιρία τένις, παρουσιάζει το πρώτο οικολογικό μπαλάκι με την ονομασία Triniti. Ένα ειδικά σχεδιασμένο μπαλάκι τένις, που διατηρεί τα επίπεδα υψηλής απόδοσης που απαιτούνται από αρχάριους και υψηλού επιπέδου παίκτες.

Μία μεγάλη νίκη για τους παίκτες, τη βιομηχανία και το περιβάλλον

Με στόχο να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό design με όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης Wilson LABS, χρησιμοποίησε τελευταίας τεχνολογίας υλικά για να σχεδιάσει από το μηδέν τον πυρήνα και την αίσθηση που προσφέρει το εξωτερικό περίβλημα μιας μπάλας τένις, ενισχύοντας αισθητά τη διάρκεια ζωής της, ενώ παράλληλα αυξάνει τη συνέπεια της απόδοσης. Επιπρόσθετα η συσκευασία της Triniti, είναι από εξ’ολοκλήρου ανακυκλώσιμο υλικό, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτόνι. 

“Βλέπουμε τα μπαλάκια Triniti σαν μία μεγάλη νίκη για όλους τους παίκτες, τη βιομηχανία και κυρίως το περιβάλλον” είπε ο Hans-Martin Reh, Γενικός Διευθυντής της Racquet Sports.

“Ενώ η μπάλα του τένις δεν άλλαξε ουσιαστικά τα τελευταία 40 χρόνια, έχει και εκείνη μερίδιο στα απορρίματα που μαζεύονται στους χώρους υγειονομικής ταφής σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποφασίσαμε λοιπόν να ανακατασκευάσουμε την μπάλα από μέσα προς τα έξω για να είμαστε πιο φιλικοί στον πλανήτη μας, χωρίς να θυσιάζουμε στο ελάχιστο την απόδοσή της αλλά ενισχύοντάς την ολοένα και περισσότερο”.

Μεγαλύτερος έλεγχος, αίσθηση και περιστροφή

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία μηχανικής που συνιστούν τα μπαλάκια Triniti. Αρχικά ο πυρήνας της μπάλας ο οποίος είναι κατασκευασμένος από πλαστομερές υλικό. Αυτό το υλικό ζυγίζει λιγότερο από το κλασικό μπαλάκι τένις, επιτρέποντας στους προϊοντικούς σχεδιαστές της Wilson να ενισχύσουν τον όγκο των τοιχομάτων του πυρήνα.

Για τον παίκτη το μπαλάκι Triniti, παρέχει μεγαλύτερη συνέπεια αναπήδησης, ώστε να μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι περισσότερο εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο έλεγχο, αίσθηση και περιστροφή. Τα μπαλάκια Triniti διατηρούν τη “ζωντάνια” τους – τη φρέσκια αίσθηση – τουλάχιστον τέσσερις φορές περισσότερο από το κλασικό μπαλάκι τένις της Wilson.

Το δεύτερο στοιχείο είναι αυτό της αίσθησης. Η ομάδα σχεδιασμού της Wilson, χρησιμοποίησε την τεχνολογία “STR felt”, η οποία είναι κατά 50% πιο ευέλικτη από την αίσθηση που πρόσφερε ένα απλό μπαλάκι του τένις. Η τεχνολογία STR, παρέχει μεγαλύτερη συμπίεση και εστίαση. Για τον παίκτη, αυτό αυξάνει τον χρόνο που το μπαλάκι παραμένει στις χορδές μιας ρακέτας επιφέροντας βελτιωμένη αίσθηση και έλεγχο.

Ανακυκλώσιμη συσκευασία

Επιπλέον, αυτές οι καινοτομίες – στον πυρήνα της μπάλας και την αίσθηση – επιτρέπουν στα μπαλάκια Triniti να διατηρήσουν την απόδοση και τη μακροβιότητά τους χωρίς να φυλάσσονται σε πλαστική συσκευασία PET.

Η συσκευασία των μπαλών Triniti, είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά και είναι και η ίδια εξ ολοκλήρου ανακυκλώσιμη. Αυτή η αλλαγή στη συσκευασία των προϊόντων είναι μια αξιοσημείωτη στιγμή στη βιομηχανία του τένις. Η Triniti διατίθεται σε συσκευασία των τριών ή τεσσάρων μπαλών. Το 5% των κερδών από τις πωλήσεις της Triniti θα υποστηρίξει τις προσπάθειες της Wilson Sporting Goods στην παγκόσμια βιωσιμότητα.

Τα sustainable μπαλάκια Triniti θα τα βρείτε διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη του χορηγού μας, Slotogate, και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε πληροφορίες σε αυτό. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε όχι μόνο για παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους αλλά και για διαδικτυακές επιλογές, τότε η κορυφαία πλατφόρμα τζόγου από τον χορηγό μας είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Προσφέρουν εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, εύκολη πρόσβαση σε κανόνες και συμβουλές για όλα τα παιχνίδια τους και μια μεγάλη ποικιλία από κουλοχέρηδες και επιτραπέζια παιχνίδια που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα παικτών. Επιπλέον, παρέχουν διάφορα μπόνους και προσφορές, αξιολογήσεις ασφαλών διαδικτυακών καζίνο και δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ασφάλεια των παικτών τους.