ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Οι ρακέτες με τεχνολογία Countervail συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης, έχοντας ως άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση της ακρίβειας του ελέγχου των ρίψεων κατά 40%.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ COUNTERVAIL ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BLADE ΚΑΙ BURN

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΡΙΨΕΩΝ
Το ολοκαίνουργιο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικό τεχνολογίας Countervail, ενσωματώνεται αποκλειστικά σε πλαίσια Wilson και κατευθύνει την ενέργεια της μπάλας μέσα στο πλέγμα αντί του πλαισίου.

ΚΑΤΕΥΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ

Σε μια πολύ σχολαστική έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας, στο τμήμα Κινησιολογίας, προέκυψε ότι σε αθλητές του τένις που χρησιμοποίησαν ρακέτες με τεχνολογία Countervail παρατηρήθηκαν:

*30% μικρότερες δονήσεις με ρακέτες ίδιας κατηγορίας

*10% μικρότερη κούραση, το οποίο μεταφράζεται σε 11% περισσότερες αποκρούσεις που μπορούσαν να επιτύχουν οι παίκτες

*40% καλύτερο έλεγχο των ρίψεων ενώσω οι παίκτες έφταναν στα όρια της εξάντλησης

* Η μελέτη διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και συγκεκριμένα από τη Σχολή Κινησιολογίας σε συνεργασία με το Κέντρο Επιστημών Κλινικής Κίνησης της Wilson. Η μελέτη σύγκρινε μια κλασσική ρακέτα Wilson και μια ρακέτα Wilson με τεχνολογία Countervail ως προς τις διαφορές που παρουσιάζουν σχετικά με τους κραδασμούς που παράγουν κατά τη διάρκεια χρήσης τους και την κούραση που δημιουργούν στους παίκτες.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤHN ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗ (ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Η αεροδιαστημική βιομηχανία χρησιμοποιεί την τεχνολογία Countervail για να αυξήσει την ενεργειακή απόδοση κατά τη διάρκεια της κίνησης σε ακραίες συνθήκες.  Παράλληλα τα ποδήλατα που ξεχωρίζουν στο Tour de France, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις, έχουν κατασκευάσει τον σκελετό τους με την ίδια τεχνολογία, ώστε οι ποδηλάτες να διατηρούν την ενέργεια τους και να μειώνουν την κούραση τους κατά τις πιο δύσκολες διαδρομές.