Βρες το ρυθμό. Φτιάξε τη μελωδία. Συντονίσου, άκου και σχεδίασε τις κινήσεις σου. Μα πάνω απ’όλα όταν έρθει η ώρα να παίξεις, βάλε όλη σου την καρδιά σε αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να ακουστείς.

Ο Roger Federer ανεβάζει την ένταση με τον εντυπωσιακό tuxedo σχεδιασμό της νέας ρακέτας Pro Staff RF97. Το κομψό ματ φινίρισμα διαθέτει εντυπωσιακούς λευκούς τόνους στις θέσεις 3 και 9 του πλαισίου, πιο ευδιάκριτο αυτόγραφο και μεγαλύτερο «λαιμό».

Το χτύπημα μιας μπάλας στο sweet spot που θυμίζει το βαθύ άκουσμα ενός μπάσου. Το συμφωνικό τρίξιμο που κάνουν οι χορδές όταν «πλέκονται» στη ρακέτα. Για τους τενίστες αυτοί οι ήχοι είναι τα γνώριμα ακούσματα του γηπέδου. Συνδυάζοντάς τους με τον κορυφαίο τενίστα και την ολοκαίνουργια Pro Staff 97 σίγουρα θα νιώσεις τον ρυθμό! Με σύνθημα “Play your heart out” η νέα ρακέτα είναι εδώ για να συναρπάσει! Ο Federer οπλισμένος με το πιο κλασικό όργανο, την Pro Staff RF 97 δημιουργεί το δικό του ρυθμό και μας καλεί όλους να τον ακούσουμε.

"Η τελευταία μου ρακέτα παρέπεμπε σε σμόκιν, έτσι τώρα με την προσθήκη του λευκού μπορώ να πως τελικά πως το σμόκιν μου έχει το πουκάμισό του. Λατρεύω την εμφάνισή της και την αίσθηση όταν την κρατάω» αναφέρει ο Roger Federer.

Ο Roger Federer ζήτησε από την Wilson να παράγει δύο ελαφρύτερες εκδόσεις της ρακέτας –Pro Staff 97L & Pro Staff 26 – για τους μικρότερου επιπέδου παίκτες κρατώντας τον κομψό tuxedo σχεδιασμό. Η Pro Staff 26, είναι μικρότερη και ελαφρύτερη από την 97L, επιτρέποντας ακόμη και σε έναν νεαρό αθλητή να βιώσει την εμπειρία που προσφέρει η νέα ρακέτα του Federer.

Pro Staff RF 97 Autograph 2018
Pro Staff 97 CV
Pro Staff 97L

Τις πολυαναμενόμενες ρακέτες της σειράς «New Pro Staff» θα τις βρείτε διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα.